Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Spotřební materiál pro tiskárny, kopírovací stroje, faxy a multifunkční zařízení
Odesílatel Kateřina Plocová
Organizace odesílatele Fakultní nemocnice Brno [IČO: 65269705]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 09.11.2012 09:02:24
Číslo jednací ve SpSl 2012/136016/FNBRNO
ID ve SpSl 138929
Předmět Dodatečné informace

Vážení,

zadavatel obdržel dne 5. 11. 2012 dotaz týkající se veřejné zakázky Spotřební materiál pro tiskárny, kopírovací stroje, faxy a multifunkční zařízení (ev. č. VVZ: 229918), ke kterému sděluje následující:

Dotaz:
Dobrý den, měl jsem u Vás v nemocnici osobní jednání ohledně spotřebního materiálu pro Vaše tiskárny RISO. Již jsem si stáhl potřebnou dokumentaci k zadání veřejné zakázky. Jen se chci zeptat jak postupovat, když v seznamu tiskáren, chybí tiskárny značky RISO, tudíž nevím označení strojů, které v nemocnic máte a tím pádem nemohu zadat cenu za tento spotřební materiál. Případně bych i nadále chtěl nabídnout další stroje RISO pro Vaší nemocnici a tímto se Vás chci zeptat, zda to může naše firma udělat formou jednoho výběrového řízení? Nabídku spotřebního materiálu i nové tiskárny.

Odpověď:
Zadavatel sděluje, že neuvažuje o náhradě stávajích tiskáren tiskárnami RISO. V případě zájmu se dodavatelé samozřejmě mohou účastnit tohoto zadávacího řízení na nákup spotřebního materiálu, jehož zadávací dokumentace je úplná a kterou nemá zadavatel v úmyslu dále rozšiřovat.

V případě, že bude zadavatel do budoucna požadovat nákup nových tiskáren anebo dalších druhů spotřebního materiálu pro tiskárny, kopírovací stroje, faxy nebo multifunkční zařízení, bude postupovat v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, tj. veřejnou zakázku zadá v jednom ze zákonem uvedených druhů zadávacích řízeních nebo jako zakázku malého rozsahu, s ohledem na výši předpokládané hodnoty takové veřejné zakázky.

S pozdravem
MUDr. Roman Kraus, MBA
ředitel FN Brno


Přílohy
- Dodatečné informace k 9. 11. 2012.pdf (53.40 KB)