Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Erlotinubum hydrochlorid 2018
Odesílatel Lucie Mičánková
Organizace odesílatele Fakultní nemocnice Brno [IČO: 65269705]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 12.10.2018 12:28:22
Číslo jednací ve SpSl 2018/152172/FNBRNO
ID ve SpSl 1160353
Předmět Vysvětlení / Doplnění / Změna zadávací dokumentace

Administrativní chybou došlo v Zadávací dokumentaci v článku II. k uvedení, že předmětem zadávacího řízení je v každé části uzavření rámcové dohody týkající se jednotlivých veřejných zakázek na opakující se plnění - dodávky léčivých přípravků (dále také „zboží“) dle potřeb zadavatele.
Oprava: Zakázka není členěna na části.
Předmětem zadávacího řízení je tedy uzavření rámcové dohody týkající se jednotlivých veřejných zakázek na opakující se plnění - dodávky léčivých přípravků (dále také „zboží“) dle potřeb zadavatele.

Dále také administrativní chybou je v Zadávací dokumentaci v článku IV. chybně uvedeno, že zadavatel uzavře v každé části s jedním účastníkem, jehož nabídka bude podle ekonomické výhodnosti (podle nejnižší nabídkové ceny) vyhodnocena jako nejvýhodnější, rámcovou dohodu na dobu určitou, a to na 4 kalendářní roky.
Oprava: Zakázka není členěna na části.
Zadavatel tedy uzavře s jedním účastníkem, jehož nabídka bude podle ekonomické výhodnosti (podle nejnižší nabídkové ceny) vyhodnocena jako nejvýhodnější, rámcovou dohodu na dobu určitou, a to na 4 kalendářní roky.

Dále také administrativní chybou je v Zadávací dokumentaci v článku X. chybně uvedeno, že nabídky budou v každé části hodnoceny podle ekonomické výhodnosti, a to tak, že budou seřazeny podle nabídkové ceny bez DPH od nejnižší do nejvyšší. Jako ekonomicky nejvýhodnější bude v každé části hodnocena nabídka s nejnižší nabídkovou cenou bez DPH.
Oprava: Zakázka není členěna na části.
Nabídky budou hodnoceny podle ekonomické výhodnosti, a to tak, že budou seřazeny podle nabídkové ceny bez DPH od nejnižší do nejvyšší. Jako ekonomicky nejvýhodnější bude hodnocena nabídka s nejnižší nabídkovou cenou bez DPH.