DBID: 5825
Systémové číslo: P25V00000057 Evidenční číslo zadavatele: 192/2024 Dle zákona: č. 134/2016 Sb.
Evidenční číslo ve VVZ: Z2024-049834 Dynamický nákupní systém:
Dynamický nákupní systém na dodávky potravin a nápojů s elektronickým katalogem 2024
Kategorie DNS: 5. Vepřové maso
Datum zahájení:
25.02.2025
Nabídku podat do:
10.03.2025 10:00
Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu
Název: Dodávka vepřového masa – elektronický katalog 1/2025
Druh veřejné zakázky: Dodávky
Stručný popis předmětu: Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka čerstvého vepřového masa po dobu 3 měsíců.
Postup zadání, předpokládaná hodnota
Postup:
zakázka v DNS zahájená výzvou
Režim veřejné zakázky:
nadlimitní
Předpokládaná hodnota:
1 000 000 Kč bez DPH
Místo plnění
Brno-město
Zadavatel
Úřední název: Fakultní nemocnice Brno
IČO: 65269705
Poštovní adresa: Jihlavská 340/20
62500 Brno
Id profilu zadavatele ve VVZ: 210606
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://ezak.fnbrno.cz)
Zbavená tukového krytí, začištěná od třásní, kuchyňská úprava. Svalovina je kryta z vrchní části pouze blánou. Podélná část boku a řetízek jsou odděleny. Volně ložená.
kg
3 dny
3 178
P2
Vepřová plec bez kosti
Bez kůže, kuchyňská úprava, začištěná od třásní, bez hlubokých zářezů do svaloviny, zbavená kloubních pouzder a krevních sraženin. Volně ložená
kg
3 dny
1 511
P3
Vepřová krkovice bez kosti
Vykostěná vepřová krkovice, bez lopatkové chrupavky, bez povrchového tuku, bez krevních sraženin, začištěná od třásní, kuchyňská úprava. Volně ložená
kg
3 dny
533
P4
Vepřová kýta bez kosti
Šalovaná zcela zbavená tukového krytí, začištěná od třásní, bez hlubokých zářezů do svaloviny, zbavená kloubních pouzder a krevních sraženin, kuchyňská úprava. Volně ložená.
kg
3 dny
1 710
P5
Vepřová panenka
Vepřová panenka bez palce, bez tukového krytí, svalovina je z vrchní části kryta pouze blánou, bez hlubokých zářezů do svaloviny. Volně ložená/vakuově balená.
kg
3 dny
840
P6
Vepřové libové - ořez
Vepřový ořez, tučnost cca 80/20 (80 % maso, 20 % tuk). Vyrobeno z kýty, plece a boku bez kůže. Volně ložený.
kg
3 dny
1 143
P7
Vepřová játra
Vepřové droby světlo hnědé barvy. Volně ložená.
kg
3 dny
913
P8
Vepřový lalok
Bez hlubokých zářezů do svaloviny a krevních sraženin, volně ložený.