P1
|
Debrecínská pečeně 100g krájená, balená
|
min. 75% podíl masa, 100 g balení
|
ks
|
1/3 minimální trvanlivosti
|
600
|
P2
|
Šunka dušená 100g krájená, balená
|
min. 85-94% podíl masa, 100 g balení
|
ks
|
1/3 minimální trvanlivosti
|
900
|
P3
|
Vysočina 100g krájená, balená
|
min. 71% podíl masa, 100 g balení
|
ks
|
1/3 minimální trvanlivosti
|
600
|
P4
|
Šunkový salám, 100g, krájený, balený
|
min. 71% podíl masa, 100 g balení
|
ks
|
1/3 minimální trvanlivosti
|
600
|
P5
|
Párky jemné, volně ložené nebo balené
|
min. 75% podíl masa
|
kg
|
1/3 minimální trvanlivosti
|
700
|
P6
|
Klobása, volně ložená nebo balená
|
min. 89% podíl vepřového masa
|
kg
|
1/3 minimální trvanlivosti
|
400
|
P7
|
Šunka dušená, nejvyšší jakost
|
min. 85-94% podíl masa, v celku
|
kg
|
1/3 minimální trvanlivosti
|
700
|
P8
|
Škvarky, volně ložené nebo balené
|
vepřové, škvařené
|
kg
|
1/3 minimální trvanlivosti
|
200
|
P9
|
Slanina uzená (špek), volně ložená nebo balená
|
bez kůže, v celku
|
kg
|
1/3 minimální trvanlivosti
|
200
|
P10
|
Anglická slanina plátky, balená
|
min. 94 % podíl masa, obsah tuku max. 35%
|
kg
|
1/3 minimální trvanlivosti
|
50
|
P11
|
Anglická slanina (kostky), balená
|
min. 94 % podíl masa, obsah tuku max. 35%
|
kg
|
1/3 minimální trvanlivosti
|
2 000
|
P12
|
Uzená žebra, volně ložená nebo vakuovaná nebo obalená ve strečové folii
|
vepřová
|
kg
|
1/3 minimální trvanlivosti
|
300
|
P13
|
Uzená krkovice, volně ložená nebo vakuově balená
|
bez kosti, min. 88-95% podíl masa
|
kg
|
1/3 minimální trvanlivosti
|
350
|
P14
|
Kabanos, volně ložený
|
min. 83% podíl masa, směs hovězího a vepřového, obsah tuku max. 35%
|
kg
|
1/3 minimální trvanlivosti
|
1 000
|
P15
|
Sádlo, kbelík
|
vepřové, škvařené, balení: kbelík: 5-12 kg
|
kg
|
1/3 minimální trvanlivosti
|
450
|
P16
|
Sádlo, balení – tlačenkové střevo
|
vepřové, škvařené, balení do 3 kg
|
kg
|
1/3 minimální trvanlivosti
|
450
|
P17
|
Šunka dušená 50 g krájená, balená
|
min. 85-94% podíl masa, 50 g balení
|
ks
|
1/3 minimální trvanlivosti
|
450
|
P18
|
Kuřecí šunka 50g krájená, balená
|
min. 85-93% podíl masa, 50 g balení
|
ks
|
1/3 minimální trvanlivosti
|
450
|
P19
|
Aspik s burgunskou šunkou -100g, krájený, balený
|
min. 66% podíl masa, 100 g balení
|
ks
|
1/3 minimální trvanlivosti
|
300
|
P20
|
Pečený vepřový bok, volně ložený nebo vakuově balený
|
min. 87% podíl masa
|
kg
|
1/3 minimální trvanlivosti
|
400
|