Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Víceúčelový reader
Odesílatel Žaneta Kalmárová
Organizace odesílatele Fakultní nemocnice Brno [IČO: 65269705]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 13.04.2022 13:27:07
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Odpověď na žádost o vysvětlení dokumentace viz příloha.


Přílohy
- Víceúčelový reader_odpověď na žádost o vysvětlení dokumentace.pdf (455.77 KB)

Původní zpráva

Datum 04.04.2022 13:46:35
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den,
rádi bychom vám k tomuto vašemu VZMR “Víceúčelový reader“ nabídli přístroj od evropského renomovaného výrobce, který splňuje všechny vaše požadavky technické specifikace.
Protože jsou některé vaše texty v dalších podmínkách, které uvádíte pod tabulkou technické specifikace, stále používané opakující se texty a moc obecné a ne upraveny pro konkrétní typ konkrétního poptávaného přístroje, vás tímto žádáme o doplňující informace a upřesnění některých pojmů vámi zmíněných a námi označených červeně, zda vůbec či co tedy konkrétně požadujete a pokud opravdu požadujete, tak upřesnit v jakém rozsahu:
Součástí dodávky je i provedení instalace přístroje vč. konfigurace modalit (nastavení workflow), uvedení přístroje do provozu, předvedení jeho funkční zkoušky vč. přejímací zkoušky dlouhodobé stability (pouze u Zboží, které této zkoušce podle Zákona č. 307/2002 Sb., o radiační ochraně, ve znění pozdějších předpisů, podléhá), tlakových zkoušek a revizí, vstupní validace či kalibrace (pouze u Zboží, u nějž je při provozu vyžadována), ověření přenosu dat do archivu MARIE PACS (pouze u Zboží, u nějž je vyžadováno) a odzkoušení bezproblémového provozu (např. formou testovacího provozu) a dále likvidace obalového materiálu.

Tedy v rámci instalaci přístroje požadujete (vyspecifikovat či konkretizovat první červené) co a v jakém rozsahu? Jaké funkční zkoušky a v jakém rozsahu v rámci instalace požadujete (co a v jakém rozsahu)? Jaké přejímací zkoušky a v jakém rozsahu v rámci instalace požadujete (co a v jakém rozsahu)? Jaké či zda vůbec, požadujete v rámci instalace zkoušky dlouhodobé stability (ano či ne, pokud ano tak co a v jakém rozsahu)? Požadujete u toho přístroje přenos dat .. viz výše označené poslední tučně podtrženo VIZ PŘILOŽENÝ SOUBOR?

Další dotaz:
Vzhledem k tomu, že to charakter přístroje neumožňuje, tímto prosíme o vypuštění odstavce jak z dalších podmínek, tak i úpravu požadavků v kupní smlouvě vztahující se k tomuto.:
Prodávající se zavazuje, že v případě nutnosti dílenské nebo dlouhodobější opravy (delší 3 pracovních dnů) Zboží zapůjčí a nainstaluje bez nároku na další úplatu náhradní bezvadný přístroj technicky a kvalitativně odpovídající bezvadnému Zboží, a to v době záruky i po záruce, pokud to charakter přístroje umožňuje

Děkujeme za odpovědi.


Přílohy
DOTAZ.doc (28.00 KB)